Training bij Clyde Valley

Spaniël training bij Clyde Valley

Iain is officiële ” kynologisch instructeur”  erkend door Raad van Beheer Nederland

Hij heeft zijn opleiding bij “Martin Gaus Academie” gevolgd. Iain heeft opleiding Kynologisch Instructeur I, II en III met succes afgerond!!

Iain houd zijn eigen ook bezig met het regelmatig volgen van cursus bij “Scent Detection Academy” op die manier blijft hij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken in hondentraining.

In Nederland zijn er heel veel hondenscholen waar je van uit kan kiezen, maar omdat Iain veel opleidingen en cursus heeft gedaan op hondengebied is hij één van de weinigen in onze omgeving, door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied erkende “Kynologisch Instructeur”

Of je nu met je hond gaat jagen of aan wedstrijden wil deelnemen, of je gewoon een huishond heeft die je op een positief manier wil opvoeden, bent van harte welkom met je hond. Heb je voor het eerst een hond en wil je eens weten wat de mogelijkheden zijn, neem gerust contact op. info@clydevalley.nl  of Klik hier en vul het formulier in. Wij nemen zsm contact met u op.

Clyde Valley Hondenschool – Algemene Voorwaarden

Huishonden:                                      klik hier om foto’s te bekijken
Puppy cursus
Gehoorzaamheid

Basis 1 , 2 en 3

 

Jachthonden Training in Zeeland / West Brabant:

Voor alle jachthonden rassen
(Gespecialiseerd in Spaniël training)

Puppy cursus vanaf 10 weken
Basis jachttraining (moet wel een bepaalde niveau hebben)

Jachthonden Training

Apporteer Cursus

 

Spaniël Training

Uw kunt bij Iain terecht met uw Cocker, Engelse, Welsh Springers, alle variëteiten spaniëls voor spaniel training bij Clyde Valley.

 

Workshops

Datums en informatie hierover kan je bij onze Workshop Agenda  vinden. Workshops kan ook op locatie. Heeft u vragen hierover, neem rust contact met ons op.

 

Trainingsdagen of Weekenden (jachthonden)

Trainingsdagen voor jachthonden (workshops) klik hier om foto’s te bekijken

Training’s weekenden/midweek ( twee training dagen met overnachting) voor meer informatie klik hier en vul het formulier in met uw vragen over training,  en nemen wij zsm contact met u op. Iain heeft veel mogelijkheden bij Clyde Valley.

 

Tijdens de theorieles gaat Iain ook in op gedrag en leerprincipes van de hond. Ook besteedt Iain ruime aandacht aan de baas-hond verhouding.

Er zijn zowel overdag als in de avonduren trainingsmogelijkheden.  Iain geeft jachthondentraining en gehoorzaamheid voor pups, junioren en senioren. De inschrijving staat open voor honden vanaf de leeftijd van 10 weken. Indeling van de groepen vindt plaats naar niveau en leeftijd van de hond. Clyde Valley biedt ook de mogelijkheid om privéles te volgen.

Iain heeft verschillende training mogelijkheden in Zeeland en West Brabant

Klik hier om u in te schrijven voor een training / workshop bij Clyde Valley.

tel : 0646242347

Algemene Voorwaarden