Iain’s honden

naamloosBilly – hij was een heel hard werkende springer zonder grenzen of angst. Hij was zacht van karakter, maar dit zag je zeker niet terug op het jachtveld. Alle soorten dekking neemt hij aan zonder problemen en water werk is ook zonder moeite zo gedaan. Van fazant tot gans, het werdt altijd netjes bij mij gebracht.  Hij was de beste en betrouwbaarste jachtmaat die ik ooit heb gehad.


“Dekreun” 

Glen(Belgisch Werk Kampioen) is een razend snelle springer, met een hele mooie stijl. Hij neemt dichte zware dekking zonder problemen. Zijn apporteer werk is een geschenk van de natuur. Hij heeft een sterke “will to please” een hele lieve,  hard werkende spaniël die ook zeer knap is, tot nu toe vinden wij Glen de mooiste springer die Iain ooit gehad heeft. Winnaar van Goldings scaup Fieldtrials wisseltrofee. 2015/16. Winnaar van Gerrit Visscher Bokaal 2016/17 

Glen (Wynn of Dashhill ) – klik hier

Tommy – Iain heeft Tommy begin 2018 uit Engeland gehaald. Hij is een ervaren dekreu.  Zijn stamboom komt uit Top Engelse werklijnen. – namen net als Steadroc Sker / Maesyronen Markettrader / Clarburgh Art /Sunnybrae Siskin / Moonread Amy zijn enkele voorbeelden van.   Tommy is een sterke reu met enorm veel jacht passie, daar is geen dekking hij niet aan kan.  Hij is geregistreerd  bij Raad van Beheer Nederland

Tommy (Cornermarsh Moss)  –   Stamboom

 


“Teven”

Jazz – is een lever/wit teef van Nest “J”.   uit combinatie  Morag -x   Angus field trials winner “Jarailstar Make a Stand”.  Haar apporteer werk is een geschenk van de natuur. net als haar moeder en vader, zij heeft een sterke “will to please” en is razendsnel.

Jazz of Clyde Valley – klik hier

 

Emma –   Emma  is van Clyde Valley Nest “E”  uit combinatie  Ava of Clyde Valley x  field trails kampioen Kidnais Spartan of Flintwood.  Emma is opgeleid voor de praktijk jacht. Zij is een heel lief hond die graag wil werken voor haar baas.

Emma of Clyde Valley –  stamboom

 

Maggie –  is een lever/wit teef van Nest “M”   Muit combinatie  “Cairn of Clyde Valley”  x  Angus field trials winner “Jarialstar Make a Stand”  Ze is razendsnel en heeft geen angst om dekking aan te pakken. Maggie wordt opgeleid tot all round praktijk jager.

Maggie of Clyde Valley  –  stamboom

 

 

 


Clyde Valley  (Fokker/Eigenaar)  –  klik hier