Iain’s honden

naamloosBilly – hij is een heel hard werkende springer zonder grenzen of angst. Hij is zacht van karakter, maar dit zie je zeker niet terug op het jachtveld. Alle soorten dekking neemt hij aan zonder problemen en water werk is ook zonder moeite zo gedaan. Van fazant tot gans, het wordt altijd netjes bij mij gebracht.  Hij is de beste en betrouwbaarste jachtmaat die ik ooit heb gehad.


“Dekreun” 

Glen(Belgisch Werk Kampioen) is een razend snelle springer, met een hele mooie stijl. Hij neemt dichte zware dekking zonder problemen. Zijn apporteer werk is een geschenk van de natuur. Hij heeft een sterke “will to please” een hele lieve,  hard werkende spaniël die ook zeer knap is, tot nu toe vinden wij Glen de mooiste springer die Iain ooit gehad heeft. Winnaar van Goldings scaup Fieldtrials wisseltrofee. 2015/16. Winnaar van Gerrit Visscher Bokaal 2016/17 

Glen (Wynn of Dashhill ) – klik hier

Tommy – Iain heeft Tommy begin 2018 uit Engeland gehaald. Hij is een ervaren dekreu.  Zijn stamboom komt uit Top Engelse werklijnen. – namen net als Steadroc Sker / Maesyronen Markettrader / Clarburgh Art /Sunnybrae Siskin / Moonread Amy zijn enkele voorbeelden van.   Tommy is een sterke reu met enorm veel jacht passie, daar is geen dekking hij niet aan kan.  Hij is geregistreerd  bij Raad van Beheer Nederland

Tommy (Cornermarsh Moss)  –   klik hier


“Teven”

Morag– Is ook een hard werkende teef. Zij heeft een enorme drive, zij is heel snel met een mooie stijl. Zij heeft de passie om door alle dekkingen te gaan van dichte bramen en riet tot het lange gras. Apporteren is ook een cadeau van de natuur. Zij is een gezeglijk hondje, en heeft een enorm “will to please”  In seizoen 2014/15 was Morag Nederlands Jeugd Kampioen geworden (winnaar van Dashhill Bokaal)
Morag (Sgurr Fuar Tholl)- klik hier

Ava –  Is en dochter van  Lady of Skye –  Glen (wynn of dashhill) Nest “A” .  Ava heeft afgelopen seizoen voor de eerst mee gedaan met jeugd wedstrijden. Met trots kunnen we zeggen dat onze Ava Nederlands Jeugd Kampioen  2016/17 is geworden. (Winnaar van Dashhill Bokaal)

Ava of Clyde Valley – Klik hier

Cairn – is een zwart/wit teef van Nest “C”. Moeder Morag – Vader Glen.  Haar apporteer werk is een geschenk van de natuur. net als haar vader zij heeft een sterke “will to please” een hele lieve karakter.

Cairn of Clyde Valley – klik hier

Cardhu is een lever/wit teef van Nest “C”. Moeder Morag – Vader Glen.  Zij is een gezeglijk hondje, en heeft een enorm “will to please” Net als haar vader en zus is ze zacht van Karakter maar in de jachtveld is ze razend snel en heeft een heel mooi stijl.

Cardhu of Clyde Valley – Klik hier

Bramble –    is nog een jong pup.  Wij zijn zeer tevreden hoe ze ontwikkeld.

Dimple of Clyde Valley klik hier

Emma –   is een jonge pup van enkele maanden. Zij is van Nest “E”  Moeder Ava – Vader Kidnais Spartan of Flintwood

Emma of Clyde Valley

 

Clyde Valley  (Fokker/Eigenaar)  –  klik hier