Iain’s honden

naamloosBilly – hij was een heel hard werkende springer zonder grenzen of angst. Hij was zacht van karakter, maar dit zag je zeker niet terug op het jachtveld. Alle soorten dekking neemt hij aan zonder problemen en water werk is ook zonder moeite zo gedaan. Van fazant tot gans, het werdt altijd netjes bij mij gebracht.  Hij was de beste en betrouwbaarste jachtmaat die ik ooit heb gehad.


“Dekreun” 

Tommy – Iain heeft Tommy begin 2018 uit Engeland gehaald. Hij is een ervaren dekreu.  Zijn stamboom komt uit Top Engelse werklijnen. – namen net als Steadroc Sker / Maesyronen Markettrader / Clarburgh Art /Sunnybrae Siskin / Moonread Amy zijn enkele voorbeelden van.   Tommy is een sterke reu met enorm veel jacht passie, daar is geen dekking hij niet aan kan.  Hij is geregistreerd  bij Raad van Beheer Nederland

Tommy (Cornermarsh Moss)  –   Stamboom


“Teven”

Nova – is een lever/wit teef van Nest “N”.   uit combinatie  Amy -x   Tommy .  Haar  veld werk is een geschenk van de natuur. net als haar moeder en vader, zij heeft een sterke “will to please” en is razendsnel.

Nova of Clyde Valley – Stamboom

Emma –   Emma  is van Clyde Valley Nest “E”  uit combinatie  Ava of Clyde Valley x  field trails kampioen Kidnais Spartan of Flintwood.  Emma is opgeleid voor de praktijk jacht. Zij is een heel lief hond die graag wil werken voor haar baas.

Emma of Clyde Valley –  stamboom

Gin –  is een zwart/wit teef  uit combinatie –   veldwerk kampioen 2017/2018 “Softail deluxe May of a Quiet Spot”  x  Tommy “Cornermarsh Moss”        Ze is razendsnel en heeft absoluut geen angst om dekking aan te pakken.  Gin is opgeleid tot all round praktijk jager, Verder is Gin opgeleid als detectie hond.

Gin – Stamboom


Clyde Valley  (Fokker/Eigenaar)  –  klik hier